Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، حدود ۱۰ سال پیش شرکت Origin که یکی از فروشگاه‌های آنلاین پلتفرم کامپیوتر است، از دستگاهی رونمایی کرد که در آن دو کنسول پلتفرم کامپیوتر و Xbox 360 با یکدیگر ترکیب شده بودند. در زمان معرفی این دستگاه، هدف شرکت Origin صرفا بازاریابی برای این دستگاه بود و قصد داشت ببیند که آیا گیمر‌ها از آن استقبال خواهند کرد خیر، این دستگاه در تولد ۱۰ سالگی شرکت Origin معرفی شده بود و در آن زمان تقریبا همه‌ی گیمر‌ها را شگفت زده کرد؛ اما ظاهرا این شرکت به تازگی از نسخه نهایی دستگاه خود پرده برداری کرده است و گیمر‌های علاقه‌مند می‌توانند آن را در سال آینده خریداری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما این دستگاه با نمونه نمایشی خود در سال ۲۰۱۰ تفاوت‌های زیاده کرده که از مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به ورود کنسول PS4 به این دستگاه اشاره کرد. شرکت Origin در نسخه جدید دستگاه خود که شاید بتوان اسم کنسول روی آن گذاشت، از کنسول‌های PS4 Pro و Xbox One S All-Digital Edition استفاده کرده است. تمامی کنسول‌های موجود در این دستگاه از سخت افزار اصلی خود استفاده می‌کنند و Origin هیچ کدام از آن‌ها را تغییر نداده است؛ اما قابلیتی بسیار جذاب در این دستگاه وجود دارد که به وسیله آن گیمر‌ها می‌توانند از هارد دیسک SSD برای هر کدام از کنسول‌ها استفاده کنند.

همچنین در این کنسول امکان استفاده از هر دو کنسول PS4 و Xbox به صورت همزمان وجود دارد و کاربران می‌توانند از این دو کنسول در دو مانیتور یا تلویزیون جداگانه استفاده کنند. در این دستگاه غیر از کارت‌گرافیک‌های موجود در کنسول‌ها کارت گرافیک Elgato 4K60 Pro نیز وجود دارد که توانایی اجرای بازی‌ها با کیفیت 4K و فرکانس ۶۰ فریم بر ثانیه را داراست.

بیشتر بخوانید: برترین عناوین سال ۲۰۱۹ از دید سونی

کامپیوتر موجود در این کنسول نیز از پردازنده‌های Intel Core یا AMD Ryzen استفاده خواهد کرد، کارت گرافیک موجود در این کنسول هم از نسل جدید کارت گرافیک‌های GeForce RTX انویدیا خواهد بود. تاریخ عرضه این کنسول هنوز اعلام نشده است، اما طبق اعلام Origin این کنسول با قیمتی حدود ۲۵۰۰ دلار وارد بازار خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کنسول بازی بازی رایانه ای شرکت origin

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۳۷۶۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد تولید ماشین آلات صنعتی در دولت سیزدهم+ فیلم

معاون صنایع ماشین آلات و تجهیزات وزارت صمت ضمن تاکید بر رشد تولید این نوع ماشین آلات در دولت سیزدهم، از ساخت بیش از ۴ هزار و ۵۰۰ دستگاه ماشین راهداری و معدنی در سال ۱۴۰۲ خبر داد.

گروه صنعت، معدن و تجارت بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛«سید محمد موسوی» معاون صنایع ماشین آلات و تجهیزات وزارت صمت درباره میزان واردات ماشین آلات صنعتی اظهار کرد: هر ساله به طور میانگین حدود ۵ میلیارد دلار تجهیزات صنعتی برای حوزه‌های مختلف وارد کشور می‌شود. در حال حاضر بخش از این واردات برای نوسازی ماشین آلات قدیمی است.


معاون وزیر صمت افزود: ما در حال حاضر در مورد تجهیزات بخش‌هایی همچون صنایع غذایی و دارویی نه تنها وارداتی نداریم بلکه نزدیک به ۲ میلیارد دلار هم صادرات داریم. مضاف بر این موضوع، در طول سال‌های اخیر تولید ماشین آلات راه‌سازی و معدنی رشد ۱۰۰ درصدی را تجربه کرده به طوری که تعداد تولید آن‌ها در سال ۱۴۰۱ بیش از ۳ هزار و ۵۰۰ و در سال ۱۴۰۲ هم ۴ هزار ۵۰۰ دستگاه بوده است.


وی تصریح کرد: شرایط خوب تولید نیازمند واردات بخشی از قطعات مورد نیاز ماشین آلات صنعتی است. میانگین عمق ساخت داخل ماشین آلات راهداری و معدنی در اقصا نقاط جهان بین ۴۰ تا ۶۰ درصد است. در حال حاضر ساخت ماشین آلات صنعتی این حوزه در ایران هم از این روند تبعیت می‌کند.


موسوی درباره صادرات ماشین آلات صنعتی گفت: برنامه نخست ما معطوف به خروج شرکت‌های تولیدکننده این حوزه از وضعیت رکود است. در طول ۱۰ سال گذشته با شرکت هپکویی مواجه بودیم که میزان تولید آن ۴۰ تا ۵۰ دستگاه ماشین صنعتی بود، این اعداد در حالی رقم می‌خورد که در پروانه بهره‌برداری این شرکت میزان تولید سالانه آن ۲ هزار و ۸۰۰ دستگاه بوده است. با توجه به رویکرد مذکور، تولید این شرکت در سال نخست به ۳۰۰ دستگاه و در سال دوم هم به بیش از ۷۰۰ دستگاه رسیدیم.


مشروح گفته‌های موسوی را در کلیپ زیر مشاهده کنید؛

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی



پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: ماشین آلات صنعتی ، ماشین آلات معدنی ، وزارت صمت ، صنایع غذایی ، سید محمد موسوی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000TA4

دیگر خبرها

  • فروش گوشی‌های اپل تقریباً در تمام بازارها کاهش یافت
  • عمو پورنگ با «لالایی» بازیگر می‌شود / جزئیات پخش سریال عمو پورنگ در شبکه نمایش خانگی
  • رشد تولید ماشین آلات صنعتی در دولت سیزدهم+ فیلم
  • پلیر موسیقی Winamp باز می‌گردد!
  • عمو پورنگ با «لالایی» به شبکه نمایش خانگی می‌آید
  • ناتو زنگ خطر را به صدا درآورد
  • سبک زندگی اسلامی عاملی برای پیروزی بر جنگ ترکیبی
  • غرق در نوستالژی؛ بهترین بازی‌های PlayStation 2
  • جنگ هیبریدی روسیه با اروپا
  • استفاده از همه ظرفیت‌ها برای توسعه و پیشرفت مازندران