Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از دغدغه‌های مهم گیمرها پردازنده‌های گرافیکی و قیمت آن‌ها است و این موضوع در‌ سال گذشته باعث ایجاد دردسرهایی برای گیمرها شده بود. با این حال در بازار قیمت‌ها شاهد کاهش قیمت کارت گرافیک‌های انویدیا و AMD بر اثر سختی استخراج ارزهای دیجیتال هستیم. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، یکی از دغدغه‌های مهم گیمرها پردازنده‌های گرافیکی و قیمت آن‌ها است و قیمت پردازنده‌های گرافیکی در‌ سال گذشته باعث ایجاد دردسرهایی برای گیمرها شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال درحال حاضر در بازار قیمت‌ها شاهد کاهش قیمت کارت گرافیک‌های انویدیا و AMD در خرده‌فروشی‌ها بر اثر سختی استخراج ارزهای دیجیتال و کاهش ارزش اتریوم هستیم.

بر اساس گزارشات هفته‌ی گذشته اعلام شد که شرکت انویدیا تصمیم دارد قیمت تراشه‌های گرافیکی Founders Edition را در اروپا افزایش دهد. پیش‌بینی‌ها در این خصوص بر این اساس است که ارزش دلار در برابر یورو تقویت شده است اما ازآنجاکه قیمت پیشنهادی شرکت تولید کننده (MSRP) به‌دلیل تقاضای سیری‌ناپذیر برای کارت گرافیک بی‌معنی شده است، می‌توان در بلند مدت آن را نادیده گرفت.

به‌هرحال، سال 2022 با خبرهای واقعاً خوب برای گیمرها و علاقه‌مندان به این حوزه آغاز شده است، زیرا ناظران صنعت طی بیش از دو ماه، هیچ تغییر قابل‌توجهی در قیمت کارت گرافیک‌های عرضه‌شده در خرده‌فروشی‌ها مشاهده نکرده بودند. همچنین طبق گزارشات و آمارها، دلایل بیشتری برای خوش‌بین بودن وجود دارد زیرا هفته‌های اول ژانویه شاهد روند نزولی در قیمت این پردازنده‌های گرافیکی و مخصوصاً قیمت Radeon RX 6800 و RX 6800 XT شرکت AMD بودیم.

کاهش قیمت ارزهای دیجیتال و اخبار مربوط به ممنوعیت قریب‌الوقوع این ارزها در برخی کشورها باعث کاهش سود استخراج از‌ طریق کارت گرافیک شده و اکنون قیمت پردازنده‌های گرافیکی AMD در بازار به‌طور متوسط 67 درصد بیشتر از قیمت پیشنهادی این تولیدکننده است. کارت گرافیک‌های انویدیا نیز نسبت به قیمت پیشنهادی این شرکت حدودا 77 درصد گران‌تر به‌فروش می‌رسند، اما حداقل اکنون قیمت‌ها بار دیگر به سطح ماه اکتبر 2021 نزدیک شده‌اند.

ازطرف دیگر گزارش‌های اخیر حاکی از آن است که مشکل کمبود تراشه‌ها احتمالاً به‌زودی کاهش خواهد یافت. بااین‌حال، رفع مشکل کمبود تراشه یک مسئله‌ی پیچیده است که صرفاً با بهبود عرضه‌ی زیرلایه‌ها حل نخواهد شد ولی می‌توان با منسوخ کردن استخراج ارز دیجیتال از‌ طریق کارت گرافیک، مشکل کمبود این قطعه را تا حدودی رفع کرد.

دشواری استخراج اتریوم هرماه افزایش می‌یابد و اگر همه‌چیز خوب پیش رود، امسال شاهد انتقال این پلتفرم از سیستم اثبات انجام کار (PoW) به سیستم گواه بر سهام (PoS) خواهیم بود. سایر ارزهای دیجیتال مبتنی بر سیستم اثبات انجام کار که امکان استخراج آن‌ها با استفاده از کارت گرافیک وجود دارد، به‌اندازه‌ی اتریوم گسترده نبوده و ارزش آن‌ها نیز کم‌تر است و این یعنی با کوچ کردن اتریوم به سیستم گواه بر سهام، بیشتر ماینرهای این رمزارز برای جبران بخشی از هزینه‌های سرمایه‌گذاری خود، مجبور به فروش کارت گرافیک‌های خود خواهند شد.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: پردازنده های گرافیکی ارزهای دیجیتال کارت گرافیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۲۹۶۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فراتر رفتن تجارت خارجی از ۱۰ میلیارد دلار

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، گمرک ایران اعلام کرد تجارت خارجی کشور (مجموع صادرات و واردات) با احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی و برق در فروردین امسال با ۴۷.۶۳ درصد افزایش به رقم ۱۰ میلیارد و ۴۲۰ میلیون دلار رسید.
 از مجموع صادرات و واردات کشور ۷ میلیارد و ۶۸۰ میلیون دلار به صادرات و ۲ میلیارد و ۷۴۰ میلیون دلار آن به واردات اختصاص داشت.
تراز تجاری کشور با احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی و برق در فروردین ماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل به میزان ۴ میلیارد و ۹۴۰ میلیون دلار مثبت بوده است.
این گزارش با اشاره به اینکه صادرات بدون احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی، برق و صادرات از محل تجارت چمدانی در این مدت به میزان ۳ میلیارد و ۱۷۰ میلیون دلار بوده است، می‌افزاید: تراز تجاری کشور بدون نفت هم در فروردین ماه در مقایسه با مدت مشابه قبل ۴۳۰ میلیون دلار مثبت بود.

صادرات نفت خام، کوره و میعانات گازی در فروردین ماه سال جاری ۴ میلیارد و ۱۸۰ میلیون دلار بوده است.
ارزش صادرات کشور در فروردین امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۶.۸۵ درصد کاهش نشان می‌دهد.
این گزارش با اشاره به اینکه ۳ قلم عمده کالای صادراتی در فروردین ۱۴۰۳ به پروپان مایع شده با ۲۱۸ میلیون دلار، متانول با ۲۰۱ میلیون دلار و قیر نفت با ۱۸۰ میلیون دلار اختصاص داشت، می‌افزاید: میانگین ارزش هر تن کالای صادراتی در این مدت با ۷.۹۶ درصد کاهش به رقم ۳۲۸ دلار رسیده است.
در این مدت ۹ میلیون و ۷۰۰ هزار تن کالا به خارج از کشور صادر شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۹.۶۶ درصد کاهش داشته است.
عمده‌ترین مقاصد کالا‌های صادراتی ایران در فروردین ماه سال جاری شامل کشور‌های چین، عراق، امارات متحده عربی، ترکیه، پاکستان، افغانستان و عمان بوده است که این ۷ کشور، ۷۸ درصد از وزن و ۸۳ درصد از ارزش کل صادرات کشور را به خود اختصاص دادند.
در فروردین امسال، میزان صادرات کالا‌های پتروشیمی ۳ میلیون و ۳۰۰ هزار تن به ارزش یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار بوده که به لحاظ وزن ۲۵.۷۷ درصد و از حیث ارزش ۲۴ درصد کاهش نشان می‌دهد.
در بین ۱۰ قلم عمده کالا‌های صادراتی، گاز‌های نفتی و هیدروکربور‌های گازی شکل مایع شده، اوره و میله‌های آهنی و فولادی از بیشترین افزایش و گاز طبیعی مایع شده، شمش از آهن و فولاد و بوتان مایع شده از بیشترین کاهش در ارزش برخوردار بودند.
در این مدت ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تن کالا به ارزش ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار وارد کشور شد که به لحاظ وزن ۳۳.۳۸ درصد افزایش و از حیث ارزش ۱۱.۳۶ درصد کاهش داشته است.
ذرت دامی با ۳۵۳ میلیون دلار، کنجاله سویا با ۱۸۱ میلیون دلار و گوشی‌های تلفن هوشمند با ۱۰۶ میلیون دلار ۳ قلم عمده کالا‌های وارداتی در فروردین ماه سال جاری بوده‌اند.
بیشترین افزایش در بین ۱۰ قلم اول کالا‌های وارداتی به طلا به اشکال خام، کنجاله سویا و روغن دانه آفتاب‌گردان و بیشترین کاهش در ارزش نیز به قطعات منفصله جهت تولید اتومبیل سواری با کد تعرفه ۹۸۸۷۰۳۱۲، دانه سویا و برنج اختصاص داشت.
متوسط ارزش گمرکی هر تن کالای وارداتی در فروردین ماه سال جاری یک هزار و ۱۲۲ دلار بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۳.۵۴ درصد کاهش داشته است.
بر اساس این گزارش، ۶ کشور اول طرف معامله با ایران در فروردین ماه سال جاری شامل کشور‌های امارات متحده عربی، چین، ترکیه، هلند، آلمان و هند در مجموع ۷۲ درصد از وزن و ۷۸ درصد از ارزش کل واردات کشور را به خود اختصاص دادند.
میزان ترانزیت خارجی کشور از مسیر ایران در فروردین امسال با ۴۷ درصد افزایش به رقم یک میلیون و ۶۰۰ هزار تن رسید.

دیگر خبرها

  • طرح گرافیکی باشگاه بایرن مونیخ به مناسبت روز جهانی «جنگ ستارگان» / عکس
  • آبشار لوه در هفته اخیر ۲ گردشگر را به کام مرگ برد
  • بزرگ‌ترین فرودگاه جهان در دبی/ هلند میزبان آینده‌نگرترین محله دنیا
  • تولید لاستیک افزایش یافت/ فروش سایزهای بالای ۱۵ زیر قیمت مصوب
  • کاهش کودکان کار در پایتخت 
  • تصویری غم‌انگیز از سقوط ارزش پول ایران!
  • تصویری غم‌انگیز از سقوط ارزش ریال + عکس
  • خندیدن گردشگر روس به سقوط ارزش ریال (عکس)
  • تصویری غم‌انگیز از سقوط ارزش ریال در دستان گردشگر روس
  • فراتر رفتن تجارت خارجی از ۱۰ میلیارد دلار